Hej alle sammen! Jeg er så glad for, at I er kommet her forbi bloggen i dag. I dag skal det handle om din online tilstedeværelse samt hvordan et webbureau kan hjælpe dig med at markedsføre din virksomhed online. Læs med.

Hyre et webbureau og få en tilpasset hjemmeside

Jeg vil i dag tale om et webbureau, som kan hjælpe dig med at bygge en unik hjemmeside til dig og din virksomhed, hvis du har brug for det. Når du først hører om, at hyre et webbureau til at hjælpe din virksomhed med at få en bedre online tilstedeværelse, så synes du måske, at det lyder som en dyr fornøjelse, men det behøver det faktisk slet ikke være. Hvis du vil ofre lidt tid og penge på at få en god website, så vil du hurtigt se en forskel i klik på din hjemmeside, dine følgertal vil stige og det vil din engagement lige så. Et webbureau er virkelig dygtig til at hjælpe dig med både design, farver, fonts, ikoner, logoer, men også det strategiske og selve opbygningen. Det webbureau, som jeg taler om i dag er virkelig dygtige til det, som de laver. De har mange års erfaring.

Jeg har selv fået en website

Jeg har selv fået opbygget en website fra dette webbureau, som jeg virkelig er glad for. Den fungere upåklageligt, og jeg får virkelig god respons fra mine kunder omkring hjemmesiden. Før havde jeg virkelig heller ikke en god website, så alt er jo bedre. Men jeg var virkelig imponeret over at arbejde sammen med dette webbureau, som bare var så professionelle hele vejen igennem. Jeg var tilknyttet en webmaster, som bare var så sød. Hun tog sig af min konto hele vejen igennem forløbet, så jeg skiftede ikke mellem de forskellige, og det var virkelig en fordel, synes jeg. Hun var sød og super klog, så hvis jeg havde et spørgsmål eller var i tvivl om noget mht hjemmesiden efterfølgende, så var hun bare klar til at svare på alting. Det var også virkelig dejligt. Til sidst vil jeg bare lige runde prisen på at få bygget en unik website, som jeg virkelig var positivt overrasket over. Den var ikke så høj i forhold til, hvad jeg havde forestillet mig. Det er jo noget, som man hører er virkelig dyrt.

Du kan også læse meget mere her. Ha’ nu en rigtig dejlig dag derude venner.