Hej bloggen! I dag skal det handle om et webbureau, som jeg har brugt en del gange i forhold til min blog, som I jo så trofast læser med på. Det er jeg glad for. Så læs endelig også med i dag, hvor jeg vil give tips til, hvordan I kan starte jeres egen blog.

Start en blog: tal med dette webbureau

Jeg vil som sagt tale om et webbureau i dag, så vi sammen kan finde frem til den bedste måde for dig, at starte en blog. Der er så mange blogs derude, og derfor siger dette webbureau, at noget at det vigtigste er, at man skiller sig ud og er sin egen. Jeg vil give dig lidt gode råd til, hvordan du selv kan blive en succesful blogger.

  1. Få sat en flot hjemmeside op, for eksempel med et webbureau, som det jeg har fokus på i dag her på bloggen
  2. Find din niche; opskrifter, tøj, rengøring, miljø, biler… You name it.
  3. Sørg for, at du jævnligt opdaterer din blog. Hvis du vender dine læsere til, at du skriver en gang om ugen, så hold det kørende. Hvis du vender dem til hver anden dag, så hold det kørende. Det kommer helt an på, hvad du selv ønsker, men lige så snart du vender dem til det, så dur det ikke, at du pludselig ikke skriver i noget tid.
  4. Hvem er din målgruppe? Tal til dem
  5. Vær kreativ
  6. Husk at dele dine nye indlæg på IG stories, Twitter og Facebook. Evt. også Snapchat, hvis du har det.

Skal du være blogger?

Hvis det lyder som noget for dig, og du har et emne, som du bare brænder for, så er det bare med at komme igang. Når du kontakter dette webbureau, så vil de tage et møde med dig, hvor du kan fortælle om dine ønsker og visioner for din hjemmeside. Det er lige meget, hvad du gerne vil, de imødekommer dig. De er super dygtige og har den erfaring, der gør, at de kan vejlede dig i hele processen med at få designet en ny hjemmeside og få bygget den op. De bygger dine hjemmeside i WordPress, som er en meget kendt platform der hoster hjemmesider. Jeg håber, at dette har været en hjælp!

Læs også flere tips på bloggen her. Og så må I allesammen have en dejlig start på ugen derude. God fornøjelse med at starte jeres blogs 🙂