Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal det handle om Hedegaard VVS i Rødovre. De kører til mange forskellige byer rundt omkring på Sjælland. Mest indenfor Storkøbenhavn, men hvis du har et bestemt projekt, som du gerne vil have dem til at lave for dig, kan de ofte overtales. Læs med.

VVS i Rødovre gør det nemt for dig

Hvis du bor i Rødovre, kan du med fordel ringe til Hedegaard VVS. De laver VVS i Rødovre og andre steder i Storkøbenhavn.  Hvis du har et bestemt projekt, som du gerne vil have dem til at lave for dig, men ikke lige bor i Storkøbenhavn, så kan du altid ringe til dem. De har søde medarbejdere klar til at tage telefonen og hjælpe dig med dit projekt. De kan tilmed give dig et godt tilbud, når du kontakter dem omkring dit projekt. Det er lige meget om du skal have lavet badeværelse, bryggers, køkken, små opgaver som at udskifte et toilet, fikse et stoppet afløb, fikse et sprunget vandrør, eller måske have optimeret dit varmeanlæg til et mere miljøvenligt af slagsen. Hedegaard VVS kan klare det hele. De har mange års erfaring med VVS, og har arbejdet for mange forskellige slags kunder.

Afdeling i Vanløse

Hedegaard VVS har afdeling i Vanløse, men kører gerne til Rødovre, Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn. Hvis du selv mener, at din varmeregning er lidt for høj, så kan det måske skyldes, at dit nuværende gasfyr eller fjernvarmeanlæg er gammelt. Du kan med fordel ringe til Hedegaard VVS for at få en vurdering af, om I skal have et nyt gasfyr eller fjernvarmeanlæg i jeres bolig. Der er mange penge at spare på regningen og det er tilmed bedre for miljøet. Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig, din bolig/din arbejdsplads og for klimaet. Vidste du, at fjernvarme faktisk er blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig på? Og derudover har fjernvarme hverken lugt- eller støjgener. Det er altså et system, som er genialt og fungerer perfekt for både ude- og indeklimaet. Hedegaard VVS har mange års erfaring i at arbejde med både private og erhvervskunder, så de kan både installere og servicere fjernvarmeanlæg- og units i almindelige boliger og i større erhvervsejendomme.

Du kan læse meget mere om dette inde på Hedegaard VVS’s hjemmeside, men du kan også kigge videre her på bloggen. Se her.