Hej bloggen! I dag skal vi tale om affugtning. Det lyder måske ikke særlig spændende, men det er rent faktisk en super god service, hvis du kommer ud for en eller anden form for vandskade. Med Total Skimmelrens kan du få mange forskellige situationer reddet, så der ikke kommer til at vokse svampe eller andet sundhedsskadeligt.  

Præventiv affugter modvirker fremtidige skader

Total Skimmelrens kan foretage en præventiv affugtning med en af deres affugtermaskiner. Dette kan komme fremtidige skader til livs, så I ikke skal deale med det. Dog kan det også være, at der allerede er gået fugt i murværket, eller at din kælder er blevet eller har været oversvømmet efter et ordentligt regnskyl. Hvis dette er tilfældet kan Total Skimmelrens også komme ud og løse de problemer, som allerede er opstået. De har mange års erfaring i branchen, så du kan stole på, at de løser opgaverne med kvalitet og endda til en god pris. Du kan også leje maskiner hos dem, hvis du selv vil gøre jobbet. Der er for eksempel en kondensaffugter, som kondenserer fugten, så vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb. Der er også adsorptionsaffugter, som en maskine, der trækker fugten direkte ud i naturen igen.

Den tredje maskine, du kan leje

Er du selv frisk på at udføre din affugtning, så er der også en tredje mulighed for en maskine, som du kan leje. Det er den meget effektive multiqube, som er særdeles velegnet til affugtning af hulmursisolering. Multiqube er en mellemting mellem en kondens og en adsorptionsaffugter. Denne maskine er i stand til at redde lofter og gulve i mere end 90% af alle tilfælde, hvis der handles så snart skaden er sket. Dette fortæller Total Skimmelrens inde på deres hjemmeside. Hvis du vil læse mere om de tre maskiner, som jeg har nævnt, så kan du få flere detaljer inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Er du i tvivl om du har skimmelsvamp i din bolig efter der har været en fugtskade, så kan du også kontakte Total Skimmelrens. De tilbyder nemlig at udføre en skimmelsvamp undersøgelse, som kan klarlægge, om din bolig er ramt af skimmelsvamp eller ej. De har mange års erfaring med at undersøge for skimmelsvamp i mange forskellige slags boliger. Hvis de finder skimmelsvamp ved de også præcis, hvordan de skal bekæmpe det.

Læs også mere på bloggen her.