Hej bloggen! I dag skal vi tale om en venue i København, som bare er bedre end alle de andre på markedet. Hvis du læser med i dag på bloggen, kan du lære meget mere om, hvem det er, hvor denne lækre venue ligger i Hovedstaden, samt hvordan du kan booke den. 

Julefrokost i lækker venue i København

Har I endnu ikke afholdt den årlige julefrokost? Du er kommet til det helt rette sted i dag, for her på bloggen skal det nemlig handle om, hvor I kan holde den næste fest. Om det skal være julefrokost, jubilæum, fødselsdag, I skal fejre en ny stor kunde, I skal fejre, at I har ramt årets salgsmål eller noget helt andet, så er dette den helt perfekte venue i København for jer. Hvad er det for et sted? Det er Marketenderiet, som ligger i Valby. Det er den perfekte venue til jer, som gerne vil samle alle et centralt sted. Det er nemt at komme til disse lokaler i både bil, samt med tog eller bus. Det ligger tæt på Valby st. hvorfra man kan tage tog, bus og taxa på alle tidspunkter af døgnet. Der er tilmed rigtig mange forskellige overnatningsmugligheder rundt omkring i København – hoteller og hostels, så der er noget i enhver prisklasse.

Fleksible lokaler med plads til mange mennesker

Marketenderiet har plads til mange, mange gæster. Det store lokale er hele 700 kvm og kan derfor rumme mange hundrede mennesker. Dette gør også, at man for eksempel kan holde en større messe eller lign. i denne venue i København. Der er også plads til en stor mødedag, hvor der tilmed kan deles op i mindre lokaler til gruppearbejde eller lignende. Hvis I skal holde fest, så kan I både havde plads til middag med servering eller buffet, samt en scene hvor et band kan spille op til dans. Der er altså masser af plads i denne venue. Derudover kan I sagtens bestille mad gennem Marketenderiets dygtige kokke, som står klar til at hjælpe jer med at kreere en menu, som I gerne vil have den. Det kan være traditionel julemad, men de kan så meget andet også. De tager sig selvfølgelig også af allergier, hvis der er nogle af disse, samt serverer vegansk eller vegetarretter, hvis I ønsker dette. Tilmed kan de dygtige tjenere hjælpe med vine, som passer til menuen, så alt bare spiller. Det bliver en fest, som I sent vil glemme.

Læs mere her.