Skal I bruge lokaler til firmafest København? Så bør du læse med på bloggen i dag. Det skal nemlig handle om disse lækre lokaler til firmafester. Lad os tale om hvad Marketenderiet præcis kan tilbyde, hvordan du kan leje dig ind, og hvor nemt det er for dig, hvis du lejer lokaler her.

Det er nemt at holde fest i disse lokaler til firmafest i København

Skal I holde fest snart? Det er nu I skal til at kigge efter lokaler til jeres firmafest i København. Marketenderiet har de flotteste lokaler i Valby, som ligger tæt på midten af København. Det er derfor nemt at komme til og fra for jer og jeres gæster. Det ligger tæt på motorvejen, hvis nogle gæster er i bil. Derudover ligger det tæt på Valby station hvorfra der kører busser, s-toge og regionaltoge til Sverige og Jylland. Det er altså super nemt at komme til og fra. Hvis nogle af jeres gæster gerne vil overnatte, så kan de også super nemt finde hotel eller hostel i nærheden, da København har mange forskellige overnatningsmuligheder at byde på. Så hvad venter I på? Lad os tale mere om, hvad præcis Marketenderiet kan tilbyde.

Marketenderiets flotte lokaler med masser udstyr

Med disse lokaler til firmafest i København bliver jeres fest til en drøm. Marketenderiets store lokale er 700kvadratmeter og har derfor plads til op til 700 mennesker på én gang! Det er en kæmpe fest, men lokalet kan selvfølgelig benyttes af både store og små virksomheder uden problemer. Det er lige meget om jeres fest er stor eller lille, Marketenderiet gør alt for, at jeres fest bliver præcis som I ønsker det. Det kan være I skal holde jubilæum, julefrokost, fødselsdag for firmaet, fejring af en ny kunde eller gode tal på bundlinien. Hos Marketenderiet har en mulighed for at få en komplet pakke med lys, musik og bar, så der kommer ægte gang i festen. Hvis I for eksempel skal holde en klassisk gedigen julefrokost, så kan Markedetenderiets in-house kokke og tjenere vil stå for forplejning og service hele aftenen med vaske ægte julefrokostmenu, men de kan også stå for en hyggelig sommerfest med helt anderledes mad. Kokkene ar over 10 års erfaring med forskellige fester, så I skal ikke være nervøse for, om de kan løfte opgaven. I kan også læse mere på bloggen lige her, hvor det handler om, hvordan du finder de lokaler, som passer bedst til dine ønsker for din fest.