Fødevarehygiejne er utroligt vigtigt i brancher som omhandler mad og drikkevare. Fødevarestyrelsen sætter nogle regler som skal efterleves og som er meget vigtige at overholde. Det er netop her, hvor et fødevarehygiejne kursus kan hjælpe jer. Det er et kursus, hvor man lærer alt omkring hygiejne og hvad der er nødvendigt at kunne når man har med mad og drikke at gøre. Ejer du en virksomhed, hvor du kunne have brug for et kursus til dine medarbejdere? Så kan du overveje at læse med her for at få lidt mere at vide.

Hvad er et fødevarehygiejne kursus?

Fødevarestyrelsen har sat et øget fokus på hygiejne. Viden om hygiejne er vigtigt for alle medarbejdere som arbejder med mad og drikke. Et fødevarehygiejne kursus kan hjælpe dine medarbejdere med at opfylde fødevarestyrelsens behov. Det er meget vigtigt at vide noget om hygiejne når man håndterer varer, som andre skal indtage. Man vil nødigt ødelægge sin virksomhed ved at give mennesker dårlig mave.

Hvordan foregår det?

En virksomhed der hedder Eurofins tilbyder blandt andet kursus i fødevarehygiejne. De tilbyder et 3 timers kursus med op til 15 medarbejdere, som der både tager udgangspunkt i praktisk erfaring og illustrationer til at udpensle pointer. Dette kursus indeholder også tid til diskussioner mellem deltagerne og underviseren. Dette er lavet på den måde for at øge deltagernes interaktion og lære bedre. Der er nemlig blevet lavet undersøgelser om dette. Undersøgelserne viser, at et individ lærer meget bedre af at interagere og stille spørgsmål til den viden, som der skal læres.

Hvad gjorde jeg?

Jeg har en virksomhed med 10 medarbejdere og da vi handler med mad, så var det vigtigt for mig, at mine medarbejdere vidste noget om hygiejne. Jeg kontaktede virksomheden Eurofins og planlagde en dag, hvor vi alle skulle til kursus. Kursuset var meget lærerigt og der var mange nye parametre, som de tog med, som vi ikke kendte til. Det var alt i alt en god oplevelse og mine medarbejdere har fået god viden om fødevarehygiejne. Derfor kan jeg også anbefale virksomheden til jer, som læser dette indlæg. Deres undervisere er meget pædagogiske og vil gerne tage en diskussion op med deltagerne og dette gør kursuset helt fantastisk.

 

Skal din virksomhed holde fest? Så kan I overveje at leje et venue i København. Der er mange forskellige muligheder og hver mulighed har noget helt specielt. Marketenderiet i København er super godt til mange mennesker og det kan også bruges af mindre virksomheder.