Det er ikke alle mennesker, som er åbne over for plastikkirurgi. Der er derimod mange mennesker, som både er åbne over for emnet og selve det at få udført plastikkirurgi. Der findes en del forskellige typer af operationer, som patienter kan få lavet nu til dags. For unge mennesker er det typisk forstørrelse af læber, bryster eller bagdel. For ældre er det typisk fjernelse af ekstra hud på øjenlåg eller fedtsugning af hals. Dette indlæg vil handle om fedtsugning af hals og hvordan selve processen foregår. Hvis du kunne være interesseret, så læs med.

Hvad er fedtsugning af hals?

Fedtsugning af hals er en form for plastikkirurgi, hvor kirurgen fjerner overskydende fedt. Helt præcist, fjerner kirurgen overskydende fedt fra halsen, som resulterer i en opstramning af huden på halsen. Det er især mange ældre kvinder, som får lavet denne form for operation. Grunden til dette er, at med alderen har kroppen en større tendens til at lagre fedt på kroppen og huden begynder samtidig at blive mindre elastisk. Dette påvirker selvfølgelig hele kroppen, men selve halsen kan være svær at skjule konstant. Det er netop et af de områder på kroppen, som mennesker nærmest altid viser.

Fedtsugning af hals

Processen

Først og fremmest skal du bestille en tid til konsultation hos Bonnie Erichsen. Til konsultationen aftaler I sammen, hvilket resultat er det bedste for dig. Dine ønsker bliver selvfølgelig værdsat og kommer i første række, men det er ikke altid, at kunden ved, hvad der er muligt. Derfor er det godt at få alt på plads inden operationen. Selve operationen er forholdsvis hurtig. Oftest foretages operationen i lokal bedøvelse og en halv time inden operationen får du medicin mod efterfølgende hævelse. Gennem et lille snit på foran hvert øre føres en kanyle ind, som skal fjerne den overskydende hud, som skal gøre kæbelinjen mere tydelig. Sårene lukkes med små sting og du får en bandage om hovedet.

Efter operationen

Efter operationen er det vigtigt, at du hviler hovedet et par timer. Du er herefter i stand til at køre bil hjem igen. Hævelse vil være til stede efter operationen og de blå mærker forsvinder typisk efter en uge til ti dage. Selve stingene skal tages ud efter en uge. Bonnie Erichsen råder altid hendes patienter at bruge hovedbandagen den første, men det er muligt at tage den af allerede dagen efter. Husk på, at det endelige resultat først vil vise sig efter et halvt år.

 

Akupunktur i København kunne være en mulighed for dig, som lider af smerter.