Hej bloggen! Dejligt I vil komme her forbi på denne onsdag morgen. I dag skal vi tale om bolig. Hvorfor er Polyurethan gulve så smarte? Det er noget, som jeg vil prøve at finde ud af i dag. Hvis du ikke ved, hvad dette gulv er for så er det helt normalt. Læs med og find ud af det her på bloggen i dag.

 

Vi skal tale om Polyurethan gulve i dag

Jeg elsker at tale om boligindretning. Det er min helt store hobby. Derfor skal vi også tale om et gulv, der hedder Polyurethan gulve i dag herinde. Det er noget, som jeg har set mere og mere i folks huse rundt omkring. Det er altså bare så sejt et gulv. Det er blevet brugt igennem mange år i industrien på lageret hos en virksomhed, hvor det skal kunne holde til lidt tunge køretøjer, kemikalier, som tabes og meget andet. Derfor kan du nok også forestille dig, at dette gulv virkelig kan holde til meget. Og nu er det inde i vores boliger fordi, at det netop er så super slidstærkt et gulv, hvor der hverken kommer ridser eller andet, selvom man taber mad, ting, går med hæle på det eller ridser med en stol. Man kan slet ikke ridse med en stol. Læs mere om dette Polyurethan gulve nedenfor.

Jeg har fået dette gulv derhjemme

Jeg har disse Polyuethan gulve i hele mit hus. Vi fik dem lagt da vi byggede huset, og de skulle ligesom hældes ind ligesom beton, og så skulle de tørre. Det var faktisk ret sejt. Vi har det i lyst, grå/beige. Det lyser virkelig vores rum op, og især når solen skinner. Jeg er super imponeret over dette Polyurethan gulv. Vi ser ingen ridser, ingen misfarvninger eller noget som helst. Og vi har små børn, vi har holdt indflytterfest og vi har lavet masser mad og malet med børnene. Ingen mærker. Det er altså fedt. I forhold til priser, så er dette et gulv, som er billigere i forhold til andre gulvløsninger. Det var også noget, som var med i mine overvejelser, da vi skulle finde et gulv. Man kan forresten få det i alle RAL-farver. Så hvis du er interesseret, så synes jeg bare, at du skal kontakte dette firma, som jeg har talt om i dag, omkring dit nye gulv, så du kan få det blødeste, sejeste gulv i hele nabolaget. 

Læs mere lige her.