Hej bloggen! Jeg er glad for, at I er kommet forbi i dag for at læse med på dette indlæg. Jeg vil tale om huse og indretning, og det skal også handle om de her super flotte Epoxy gulve, som jeg har fået øjnene op for. Jeg elsker at tale om boligindretning, så jeg håber, at du vil læse med.  

Epoxy gulve hjemme hos dig er det nye sort

Jeg er glad for, at I er kommet forbi i dag, for det skal handle om emnet boligindretning, som jeg synes er vildt fedt og inspirerende at tale om. I dag skal vi som sagt bl.a. tale om de her Epoxy gulve her på bloggen, som jeg har fået øjnene op for, fordi min storesøster lige har fået det lagt i sit hus. Gulvet har en super god pris sammenlignet med mange andre gulvtyper derude. Hvis man smmenligner med parketgulv eller klinker, så er det ret billigt. Det var måske også derfor, at de min storesøster og hendes kæreste valgte dette gulv. Ud over den fantastiske pris, så er epoxy gulve slidstærke, får ikke ridser (altså det holder sig pænt), man kan tabe ting på det og det laver ikke pletter, og så er dette gulv meget lydsvagt at gå på. Jeg prøvede at gå på det med barre tæer, og man kunne seriøst ikke høre, at jeg kom gående. Derudover har de fået gulvvarme under gulvet, så det er jo bare lækkert at gå på i sig selv. De har lagt et tæppe ved sofaen og under spisebordet, men ellers er det kun dette gulv igennem hele huset. Gang, køkken, stue, værelser, badeværelser…  

De har i det hele taget en mega fed indretning

Min storesøster har altid haft styr på god stil i hjemmet, og dette epoxy gulve er bare det seneste, hun har budt ind med. Jeg vil også lige tale lidt om et firma, som sælger disse epoxy gulve, for så ved du da, hvor du kan få fat i dem. Jeg håber, at du har kunne lide denne blogpost omkring bolig og indretning – mit yndlingsemne. Jeg elsker at tale om dette emne, så jeg vil gerne skrive mange flere blogposts i denne kategori. Hvis du vil læse mere om dette firma, så har jeg linket til dem længere oppe i denne blogpost.

Læs mere om dette flotte gulv på bloggen lige her. Jeg håber, at I alle sammen får en rigtig dejlig dag. Vi ses!