Klaverer eller flygler skal vedligeholdes, hvis de skal bevare deres klang. Det er ikke kun, fordi lyden af et ustemt klaver kan skære musikelskeren lige i hjertet. Det er også, fordi det på længere sigt vil skade instrumentet, hvis det ikke stemmes. Derfor bør du (halv)årligt have besøg af en klaverstemmer. Er det godt et år siden klaverets sidste stemning? Eller er klaveret begyndt at klage før tid? Så kender jeg heldigvis den helt rette klaverstemmer, der kører ud i hele landet.

Phil Nice – en klaverstemmer med styr på håndværket

Phil Nice er en musikkens mand. Han spiller til mange forskellige typer arrangementer, tilbyder privat musikundervisning og stemmer klaverer i hele Danmark. Med andre ord kan man roligt sige, at Phil Nice har styr på sit instrument, og det gælder hvad enten han spiller på det eller stemmer det. Hvis du gerne vil have klaveret stemt af en erfaren klaverstemmer, så er han et rigtig godt bud. Han laver også tilstandstjek af klaverer. Hvis du har et gammelt ét stående og er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at få det gjort i stand, så er Phil Nice altså også manden, du kan gå til. Eller snarere – manden der kan komme til dig. Phil Nice kører gerne ud fra sin base i Næstved. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage, hvis du er bosat på Fyn eller Jylland.

Priser og praktisk information

En klaverstemning er ikke helt billig. Det er der ingen grund til at lægge skjul på. Men sammenlignet med tidsforbruget og udbyttet, er det faktisk rigtig godt givet ud. Det kan nemlig tage op til to eller tre timer at stemme et klaver/flygel. Alt efter instrumentets tilstand og den geografiske placering koster det mellem 790-1355 kr. Jo bedre stand klaveret er i, jo kortere tid vil det tage at stemme klaveret, og jo billigere vil det derfor også være. Det kan derfor i den grad betale sig at få klaveret stemt regelmæssigt. Det svarer til en gang hvert halve eller hele år. Ellers er det under alle omstændigheder på tide, når du kan høre, at klaveret begynder at lyde mærkeligt.

Book klaverstemmer i dag

Hvis du er interesseret i at få stemt dit klaver af Phil Nice, så kan du bestille klaverstemning på hans hjemmeside. Dér finder du alle hans kontaktoplysninger og får adgang til det online booking-system.

Vent lige! Det er ikke kun klaverer, der skal vedligeholdes. Det skal ejendomme også. Læs mere i dette blogindlæg om ejendomsservice.