Alle ejendomme har brug for vedligeholdelse. Det gælder både beboelsesejendomme og erhvervsejendomme. Spørgsmålet er altså ikke, om du har brug for ejendomsservice i København, men hvor du finder den. Heldigvis kender jeg et dygtigt firma, der blandt mange andre services også laver ejendomsservice. Læs med her, og se, hvordan de kan hjælpe.

Hvad indebærer ejendomsservice?

Ejendomsservice er mange ting. Det dækker over en hel masse små og store opgaver, der alle er med til at vedligeholde ejendommen og sørge for, at den er præsentabel. Det gælder almindelige viceværtsopgaver såsom udskiftning af lyskilder og navneskilte, gadefejning og opsamling af affald. Men viceværten kan også fungere som døgnvagt og holde tilsyn med håndværkere. Desuden vil viceværten sørge for snerydning og saltning i de kolde vintermåneder, så det er nemt og sikkert at bevæge sig rundt på området. Med andre ord bidrager ejendomsservice generelt til at beboerne kan være føle sig trygge og glade ved at bo i ejendommen.

Ren-Agenterne laver ejendomsservice i København

Ren-Agenterne er et miljøbevidst rengøringsfirma, der bestræber sig på at udføre et arbejde af den bedste kvalitet med færrest mulige kemikalier. Deres virksomhed tilbyder service inden for mange forskellige felter. Det gælder åbenlyst rengøring, men også ejendomsservice i København, graffitirens, skaktrens og pleje af grønne områder. De har forskellige teams til hver opgave. Det har de, så de kan opretholde deres høje service og det høje kvalitetsniveau. I praksis betyder det, at viceværterne kun tager sig af ejendomsservice. Hvis du også har brug for rengøring, er det et andet team, der sørger for det. På den måde har alle mulighed for at gå i dybden med deres opgaver i stedet for at skulle sjuske på grund af hastværk.

Ejendomsservice i København med snerydning

Jeg nævnte tidligere, at Ren-Agenterne også kan rydde sne i ejendommen. Nu hvor vi bevæger os mod vinteren, er det værd at uddybe dette. Ren-Agenterne kan nemlig udføre snerydning og saltning inden klokken 07:00 om morgenen og indtil klokken 22:00. De vil sørge for at gangarealer, kørebaner og parkeringspladserne er snefrie, så alle kan komme let frem og tilbage, til og fra arbejde. Ren-Agenterne holder desuden øje med DMI’s prognoser hele døgnet, så de kommer det dårlige vejr i forkøbet. Du kan både arrangere en fast aftale, eller du kan bestille snerydning som engangsopgave.

Har du nogle spørgsmål til Ren-Agenternes ejendomsservice i København? Så kontakt dem på deres hjemmeside. Vil du læse mere om Ren-Agenternes graffitirens? Så klik her.