Textilringen hjælper deres kunder på en moderne måde, når de sender deres gardinbusser ud til kundernes bolig. Det er en hjælp til at vælge de helt rigtige gardiner, og det er netop det, som det skal handle om her på bloggen i dag. Læs med og lær meget mere.

Gardinbusser hjælper kunder med de helt rigtige gardiner

Textilringen er det eneste sted, som har forstået hvor vigtigt det er, at kunderne føler sig trygge, når de vælger gardiner. Det er super svært at stå i en gardinbutik og vælge farve, materiale og mål, når man er langt fra sin stue, hvor gardinerne skal hænge. Textilringens gardinbusser er et svar på dette problem. Hvordan fungerer det? Gardinbusservicen fungerer således, at du via Textilringens hjemmeside bestiller en gardinbus til at komme forbi din bolig præcis, når det passer dig – for eksempel torsdag efter arbejde. Når gardinbussen ankommer, taget gardinbuseksperten dig på en rejse gennem gardininspiration og muligheder for, hvordan dine gardiner kan se ud. Det skal aldrig mere være svært at vælge farver og materialer. Eksperten kommer også ind i din bolig, så de bedre kan forestille sig gardinerne i din bolig. Dette gør det meget nemmere for dem, at hjælpe dig.

Mange slags gardiner til din bolig

Textilringen sælger mange forskellige gardiner. Deres gardinbusser kan hjælpe dig med alle de forskellige slags. Lad os gennemgå listen, for den er lang. De har gardiner, rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, mørklægning, lamelgardiner, persienner, træpersienner, duo roller/twist, panelgardiner, insektnet, udvendige screens, markiser og et system, som de kalder Det Intelligente Hjem. Det Intelligente Hjem er et styringssystem, som kan styre alle gardiner og persienner i dit hjem. Du kan stå i stuen og styre dine gardiner ovenpå i soveværelset eller jeres udvendige screens. Du kan også være arbejde og have glemt at rulle gardinerne ned i stuen, og fordi det bliver en rigtig varm dag, vil du gerne rulle dem ned. Dette kan du så gøre med det smarte styresystem. Textilringens gardinbusser kan også hjælpe dig med at sætte dette system op i den bolig, hvad end det skal connectes til gamle gardiner eller nye, som du køber efter gardinbussens besøg. Du kan læse meget mere om gardinbussernes service inde på Textilringens hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel.

Du kan også læse meget mere om tips til hjemme her på bloggen. For eksempel handler det her om varme i huset. Ha’ en dejlig dag!