En Pilleovn er det nye indenfor brændeovne. Den er simpelthen den nytænkte version af den gamle brændeovn, en ny model, som kræver mindre brændsel, kan kører af sig selv i mange flere timer, og kan varme lang mere af dit hus op. Læs med på bloggen i dag, hvor det skal handle om Pilleovne.

Den moderne Pilleovn

I dag skal det handle om den moderne, nytænkte Pilleovn. Der var engang, for nogle år siden, hvor en Pilleovn var en stor, kluntet udgave af en brændeovn. Ikke hyggelig, bare stor. Nok smart, men den var altså ikke særlig flot at have stående. Men den er selvfølgelig blevet udviklet meget gennem de sidste år, og nu kan du altså få super flotte, moderne Pilleovne i mange forskellige modeller. Du kan få præcis den, som passer bedst ind i dit hjem og til dine behov. DianaPilleOvne er blot én af de forhandlere, som er eksperter på dette område. Du kan både tjekke deres hjemmeside for masser af inspiration, eller besøge deres butik på Slagelsevej i Ruds Vedby. Men hvem er DianaPilleOvne egentlig? Lad os lige tale lidt om dem, for jeg er virkelig glad for, at jeg købte min Pilleovn hos lige netop dem. DianaPilleOvn specialiserer sig i rådgivning, salg, installation og servicering af pilleovne, multi-brændstof kedler og vandbehandling systemer. De har en stor erfaring indenfor dette specifikke område, hvilket gør dem i stand til ikke bare at sælge produkter, men de forpligter sig til at tilbyde en betydelig reel service, hvilket kommer til udtryk I deres præcisering, uddybninger af produkterne, eller anden rådgivning.

Gode råd

Lad os tale lidt om de gode råd, som DianaPilleOvn giver på deres hjemmeside. De ved nemlig alt, hvad der er værd at vide om pilleovne. Allerførst skal du have et opstartsbesøg med dem, for at få en god oplevelse med din Pilleovn. Her får du en teknisk gennemgang og en introduktion af pilleovnen. Det er rigtig vigtigt at du lærer at betjene din pilleovn fra starten af, så du kan få det optimale ud af den, samt ved præcis hvordan du skal behandle den. Første gang du bruger ovnen skal lakken på pilleovnen hærde, og derfor er det vigtigt at du kører ovnen på et lavt trin de første par timer. Herefter sætter du den på de højeste trin. Samtidig er det vigtigt, at du undlader at røre ved pilleovnen i denne fase, hvor lakken skal hærde, for du risikerer, at stålfladen kommer til syne. Når du har helt styr på, hvordan du tænder ovnen og lakken er hærdet er du klar til at tænke på de helt rigtige træpiller til din ovn. DianaPilleOvne skriver på deres hjemmeside, at ”Valg af træpiller er vigtigt for den optimale forbrænding og har en betydning for, hvor meget du “slider” på din pilleovn.” Læs flere artikler her.