Hej bloggen! I dag skal det handle om noget til hjemmet. Det skal handle om gardiner og nærmere bestemt Textilringens gardinbus, som bliver til din personlige inspirationskilde, når den kommer på besøg hos dig. Læs med og bliv meget klogere på indretning, inspiration og denne service.

Hvad er en gardinbus?

Først og fremmest skal jeg måske lige gøre opmærksom på, hvad en gardinbus overhovedet er. En gardinbus er en service af Textilringen, som kommer ud til dit hjem, så det er nemmere for dig at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem. Når gardinbussen kommer på besøg, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde inspirationen, som kommer til dig i en lind strøm, fra en gardinekspert med flere års erfaring. Grunden til, at Textilringen startede deres gardinbusservice, er at det er vigtigt at se udvalget af gardinstof og solafskærmning i vante omgivelser. Det kan være svært at huske præcis, hvordan det hele ser ud og samtidig forestille sig, hvordan forskellige gardiner og persienner vil se ud i din bolig. Med gardinbussen er du ikke i tvivl om, hvor gardinerne skal hænge, samt valg af farve og kvalitet, når du tager dit valg.

Det største udvalg

Med Textilringens gardinbus er det nemt for dig, at finde det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder markiser. De har 14 forskellige produktgrupper: gardiner, rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, mørklægning, lamelgardiner, persienner, træpersienner, duo roller/twist, panelgardiner, insektnet, udvendige screens, markiser, samt det intellegente hjem. Der er mange grunde til at vælge Textilringens gardinbus. Textilringens eksperter, som kommer ud til dig i bussen, har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning og service. Dette gør, at du trygt og nemt kan vælge nye gardiner, solafskærmning, plisségardiner osv til din bolig eller virksomhed. Endnu en grund til, at vælge Textilringen er, at de har det intellegente hjem. Dette er en SOMFY motorstyring/io-homecontrol, hvor du kan styre din indvendige og udvendige solafskærmning. Du kan faktisk styre hele dit hus af en SOMFY Tahoma boks, som styres via din computer, smartphone eller din tavle-pc. Med denne kan du kontrollere f.eks. lys, varmeindfald, el opvarmning, belysning, døre og vinduer i huset døgnet rundt. Det er virkelig smart og gør det meget nemmere at styre gardinerne i hele din bolig, også når du ikke er hjemme. En gardinbus er tilmed gratis!

Du kan også læse mere her på bloggen!