Hej alle sammen! I dag skal vi tale om fedtsugning hals. Hvad er det? Det er en super nem operation, som kan hjælpe dig af med det ekstra fedtdepot, som du har samlet under hagen. Det kan være svært at komme af med blot ved sund mad og motion. Læs med!

Hvordan foregår fedtsugning af hals og kæbe?

Lad os først og fremmest tale om, hvordan en fedtsugning af hals foregår – læs mere her. Operationen foretages oftest i lokalbedøvelse, så du skal ikke være bange for at skulle helt under. En halv time før operationen får du smertestillende medicin, som består af Panodil og Brufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason. Disse er mod smerter og mod hævelse i kroppen efterfølgende. Du kan altså godt køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen, men du kan også få en ven eller søster eller far til at hente dig efterfølgende, hvis du har det bedre med det. Men hvordan foregår operationen? Den startes gennem et lille snit på en halv centimeter foran hvert øre og under hagen. Her føres en kanyle ind og fjerner overflødige fedtceller, og huller er sa7 små, at det slet ikke kan ses efterfølgende. Der skulle heller ikke komme ar. De bitte små sår lukkes med et enkelt sting. Trådfjernelse sker efter ca. en uge efter din fedtsugning.

Er der hævelse eller blå mærker efterfølgende?

Du har måske lidt flere spørgsmål angående denne fedtsugning af hals? Det kan vi lige tale lidt mere om. Med hensyn til hævelse, så kan jeg fortælle, at du kun er let hævet efter operationen. Det hjælper binyrebarkhormon, Dexametason, også på. Derudover vil du kune opleve at have få blå mærker, som svinder efter ca. 10 dage efter din operation. Du kan med fordel anvende den let komprimerende forbinding den første uge. Du kan dog allerede dagen efter, tage den af nogle timer. Det vil sige, at du kan tage den af, når du er på arbejde, og så tage den på igen, når du er alene. Noget andet, der er værd at vide er, at du kan vaske hår allerede dagen efter operationen. Er det ikke dejligt? Det er som sagt ikke særligt omstændigt at få en fedtsugning på den her klinik, og hvis du kunne tænkte dig at høre mere, så vil jeg stærkt anbefale at kontakte dem omkring dine ønsker for din krop.

Du kan også læse meget mere lige her.