I dag på bloggen skal det handle om den nye A Klasse Sedan fra Mercedes. Den er i flot, nyt design, som virkelig kan vende hoveder på gaden, når du kommer kørende. Er det tid til at købe ny bil? Så skal du klart læse med i dagens indlæg. Vrrrm vrrrm.

Skal du have ny bil? Overvej lige denne nye A Klasse Sedan

Er det tid til en ny bil? Det er NU du skal slå til, for den nye, flotte og ikke mindst muskuløse Mercedes A Klasse Sedan er nu på gaden! Vi har længe ventet på, at Mercedes’ Sedan skulle udkomme som A-klasse, og det er den altså nu. Den er i et smukt design, som bibeholder den kendte ”Shark” næse, hvilket gør bilen ret sportsagtig. Derudover er der ikke sparet på komforten i denne nye A-Klasse Sedan. Den er bygget til at skabe trygge rammer for bilen chauffør, såvel som for passagererne bade på for- og bagsæde. Den har nogle super smarte funktioner. Blandt andet Mercedes-Benz User Experience (MBUX), som er en funktion, hvor du kan tale til bilen for at indstille sæde, varme i sædet, skifte til næste nummer eller en anden radiostation, rulle vinduet ned osv. Det er ret fremtidsagtigt.

Komfort frem for alt

Denne A-Klasse Sedan er bygget med komfort i fokus. Den har lækre sæder, god udsigt for chauffør og er nem at indstille, så for eksempel sædet passer perfekt til dig. Spejlene kan også nemt indstilles med den smarte MBUX funktion, som jeg talte om længere oppe. Du kan læse meget mere om dette inde på Mercedes hjemmeside, som jeg har linket til i starten af artiklen.  Du kan også booke en prøvetur, når du kontakter Mercedes omkring denne model. Det kan være en super god måde, at prøve design og teknologi af, for at se om det er en bil for dig. Før du investerer i den. Det er også fedt at være Mercedesejer, fordi du som ejer af en personbil fra Mercedes, får adgang til en lang række services. De gør dit liv som bilejer så meget lettere. Så lad os lige gennemgå, hvad du får af perks. Mercedes har 24-timers vejhjælp, med et velfungerende bookingsystem og mekanikere, der står til rådighed døgnet rundt, de har et fremragende værksted med dygtige mekanikere, og så har de samlet over 50 års specialisterfaring. Du kan læse flere tips fra bloggen lige her.