Hej alle sammen! Dejligt, at I er kommet forbi bloggen herinde i dag. Vi skal tale om et webbureau, som kan hjælpe dig med websites, sociale medier, SEO osv. Jeg håber, at I vil læse med og lære mere.

Skal du have hjælp fra et webbureau?

Jeg vil i dag tale om teknik på nettet. Det skal handle om, hvordan man får en flot hjemmeside bygget op. Vi skal derfor tale om et webbureau, som har mange års erfaring indenfor opbygning af hjemmesider, optimering af webshops, hjælp med sociale medier og meget mere i den tekniske verden. Det er et webbureau, som jeg har brugt mange gange i forbindelse med den her blog. Det er super dygtige til at arbejde med grafiske løsninger, SoMe-strategier, videoer og mange andre kreative ting til dit digitale fodspor, hvilket også er det, som jeg har brugt dem til. Jeg har fået hjælp til sociale medier samt denne hjemmeside, som I sidder og læser på lige nu.  Hvis du har lyst, så kan du finde deres kontaktinformation et par linier længere oppe, hvor jeg har linket direkte til deres hjemmeside. Derinde kan du se alt hvad de kan, hvem de er og komme i kontakt med dem, hvis du måtte have spørgsmål. Læs mere nedenfor.

Jeg håber, at du vil kontakte dem

Jeg håber, at denne blogpost kan give dig masser af inspiration til at kontakte dette webbureau og komme igang med dine sociale medier, din hjemmeside, SEO på din hjemmeside eller andet. Lad os lige komme lidt mere detaljeret ind på, hvad de kan i dette webbureau. De kan designe hjemmesider, hjælpe med Google optimering, give SoMe-rådgivning, arbejde på grafisk design for dig og producere webfilm. Det hele er meget unikt og skræddersyet til den enkelte kunde. Det er noget af det, som jeg virkelig godt kan lide ved dette webbureau. Dette webbureau har mange års erfaring med webdesign og kan rådgive dig omkring alle de ting, som jeg allerede har været inde på. Jeg synes, at de var vildt søde og svarede på alle mine spørgsmål (også de lidt dumme, haha). De ved, hvad de har med at gøre og det er klart. Jeg håber, at denne blogpost har været informativ og at du kunne bruge den til noget. Og så håber jeg, at nogle af jer kontakter dem hos dette webbureau.

Læs også mere her. Ha’ en dejlig aften derude på denne blæsende lørdag.