For det første er det interessant at kigge på hvorfor det overhovedet er relevant at foretage teambuilding og andre former for sociale aktiviteter internt i virksomheden. Det fremkommer som en økonomiske labilitet, mens det i virkeligheden af afgørende for din virksomheds succes. En glad medarbejder er nemlig en mere produktiv medarbejder og det kan faktisk mærkes på bundresultatet. Hvis man kan slå to fluer med et smæk, hvori man både øger den individuelle glæde hos de enkelte medarbejdere, samtidigt med at man skaber et bedre overskud, hvorfor så ikke gøre det? Teambuilding er blot en af de aktiviteter der kan øge kommunikationen internt og på tværs af afdelingerne i virksomheden. Denne artikel vil introducere læseren for After Work Arrangement, som laver fantastiske teambuilding aktiviteter for virksomheder i hele Danmark!

Teambuilding – Vælg dit arrangement

After Work Arrangement står for alle mulige former for teambuilding. Virksomheden inddeler de forskellige former for aktiviteter i fem forskellige kategorier, som lyder: Action & Adventure, Foredrag & Kultur, Mad & Drikke, Musik & Dans og til sidst Samarbejde. Hvis du ønsker at studere hver enkelt kategori nærmere, kan du læse mere her! Det er nemlig den bedste mulighed for at du, kan finde ud af hvilken form for arrangement du søger.

Hvorfor kan virksomheden tilbyde så meget forskelligt?

Det er muligt for After Work Arrangement at arrangere så mange forskellige former for teambuilding, da eventbureauet har enormt mange kontakter indenfor branchen. Det betyder også at hvis du vil noget der ikke står på listen, så vil AWA gå på hænder for at det kan lade sig gøre. Hvem vil ikke have et eventbureau der vil gå den ekstra meter for dig og din virksomhed!

Min oplevelse med After Work Arrangement

Som leder i en danske afdeling af en større international koncern, er det min opgave at sørge for at alle mine medarbejdere er glade og får oplevet nogle sociale arrangementer på arbejdspladsen. Derfor var det vigtigt for mig, at vi kunne foretage et større teambuilding arrangement, der kunne ryste posen lidt i virksomheden. Derfor gik jeg på udkig efter et eventbureau der kunne klare opgaven. Virksomheden havde før min tid benyttet sig af After Work Arrangement og jeg adspurgte derfor nogle af medarbejderne hvordan de tidligere arrangementer havde forløbet sig. Med god feedback, tog jeg derfor kontakt til After Work Arrangement. Det gjorde alt for at vores teambuilding blev en succes. hvilket helt sikkert var tilfældet. Derfor kan jeg sagtens anbefale virksomheden til dig der skal holde teambuilding!