Hej bloggen! Vi skal tale om sikkerhed i dag her på bloggen. Det skal handle om, hvad det er og hvorfor de er så populære. Jeg håber, at du vil læse med i dag og lære meget mere om dette emne, så I måske selv kan få disse metalpæle derhjemme. 

Pullerter er set overalt

Jeg er så glad for, at I i dag er kommet her forbi bloggen. Det skal nemlig handle om pullerter, som er noget, jeg personligt mener, at alle bør kende til. Så hvad er pullerter? Det kan vi lige først tale om. Jeg er sikker på, at du har set dem i gadebilledet rundt om dit lokale supermarked, IKEA, i lufthavnen, rundt om større firmaer… Du har helt sikkert også set dem i enden af jeres lokale gågade eller rundt om et julemarked, loppemarked eller lign. En pullert er essentielt en metalpæl. Det er en pæl, som beskytter gående mod køretøjer. Det er jo desværre noget, som man har haft mere om mere brug for på det sidste, fordi der har været en del terrorangreb på julemarkeder og andre steder, hvor der er gående. Denne metalpæl kan enten bare stå fast i jorden, eller også kan den være mere moderne og køre op og ned med fjernbetjening eller ved hjælp af en knap.

Hvorfor er de så gode?

Vi skal lige ind på, hvorfor pullerter er så populærer. Det er også derfor, at jeg i dag vil tale om dem her på bloggen. Jeg synes, at det er vigtigt, at man ved, hvordan man kan beskytte din bolig eller at man ved hvordan man er beskyttet på fx. en gågade eller på et julemarked. Istedet for en stor lukket port foran dit hud, så er der mange, som er begyndt at vælge at få sat pullerter op foran deres hus istedet. De er omkring 1-1,5 meter høje. Derfor er de altså ikke særlig store og fylder ikke meget. Dette gør, at man nærmest ikke ser dem. Hvis du har lyst til at læse meget mere om pullerter, se hvilke slags der findes, kigge på priser og meget mere, så kan du gøre dette inde på den virksomheds hjemmeside. Jeg har linket til dem længere oppe i denne blogpost. Jeg håber, at denne blogpost har gjort dig lidt mere opmærksom på, hvordan du som gående kan beskytte dig selv.

Læs mere om ejendomme på bloggen lige her og ha’ en dejlig dag alle sammen.