Hej alle sammen! Det er i dag I skal læse med herinde, hvis I har en butik eller anden forretning med kunder. Det skal nemlig handle om, hvordan din forretning kan styrkes med en kundetilfredsundersøgelse. Læs med.

En kundetilfredshedsundersøgelse er rigtig god for din forretning

I dag herinde skal vi tale om noget, som kan være ret afgørende for din forretning. Det skal nemlig om kundetilfredshedsundersøgelse herinde i dag. Det er noget, som kan gøre noget rigtig godt for din forretning. Hvad er sådan Dette skal handle om, hvordan du kan få virkelig tilfredse kunder og hvordan du kan måle, hvor tilfredse dine kunder er. Et eksempel på dette kan være, at der er nogen af jer, som har en butik eller en restaurant, hvor I dagligt har kundekontakt. Disse daglige kunder, skal vi være sikker på, er glade. Det er utroligt vigtigt at kunne give den rigtige service, hvis du vil opnå gode salg i din forretning, så at lave en kundetilfredshedsundersøgelse af din forretnings tilstand rent servicemæssigt er aldrig en dårlig idé. Det er nemlig servicen som kan skubbe til køb fra dine kunder. Og flere køb. Og flere køb igen. Du kender selv den rigtig dygtige salgsmedarbejder, som ikke skubber på, men som på én eller anden måde får flere ting i din kurv og dig med på, at det er en fantastisk idé. Derfor er det godt at lave kundetilfredshedsundersøgelse. Læs mere nedenfor.

Skal du have sådan en?

Jeg har selv fået foretaget disse undersøgelser i min forretning hvert eneste år, siden jeg startede den. Det er noget, som jeg faktisk sætter ret højt. Det koster penge, men det koster virkelig også penge, hvis man ikke har styr på kundeservice, hvilket kan betyde at kunderne ikke kommer igen. Dét kan koste mange penge. Så hvem skal så hjælpe dig med denne undersøgelse? Det skal den virksomhed, som jeg taler om i dag. Der kan man være 100% sikker på, at der bliver foretaget en god kundetilfredshedsundersøgelse. Hvordan laver virksomheden kundetilfredshedsundersøgelse? Det kan vi også godt lige nå at tale om. For at lave en kundetilfredshedsundersøgelse, kan man sende en mystery-shopper ud til forretningen eller man kan have sådan en person, som står udenfor og taler med kunderne efter deres oplevelse i din butik. Jeg håber, at denne blogpost har været behjælpelig for dig som har en forretning. Og ha’ så et rigtig godt salg.

Læs også mere her.