Lækre frokostordninger i København fra Nordic Catering er et hit blandt virksomhederne i Hovedstaden. Aldrig mere, skal de selv lave madpakker til frokost på jobbet, og de er altid sikker på, at de får sund og nærende mad, så de kan fortsætte arbejdet hele dagen. Læs med på bloggen og lær meget mere.

Den lækreste frokost med denne frokostordning i København

Hos Nordic Catering afspejler deres frokostordning i København deres store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til deres kunder hver eneste dag, uden undtagelser. Du kan derfor altid være sikker på, at du får kvalitetsmad til frokost. Grønt, protein og noget lækkert til blodsukkeret, når koncentrationen falder. Med deres frokostordning i København får du en hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter, 2 forskellige blandede salater, hjemmerørt dressing, 3 forskellige slags pålæg med tilbehør, friskbagt lyst- og mørkt brød, et udvalg af ost og kiks hver tirsdag, samt dagens kage hver torsdag​. Det er super lækkert og varieret, så det er bare med at kaste jer ud i at prøve denne ordning. Jeg elsker at spise frokost efter vi har fået ordningen på mit arbejde.

Lækker mad hver dag

Hvis du har fået blod på tanden til at prøve denne lækre frokostordning i København, så kan du faktisk lige nu prøve den uforpligtende i en hel uge. På den måde kan I finde ud af, om det passer jeres firma, at få leveret mad hver eneste dag, eller om nogle gange om ugen passer bedre. I kan også prøve af, hvor meget I faktisk spiser. Måske skal I have leveret mindre eller mere mad, end I tror. På mit arbejde skiftes vi til at tage rester med hjem, hvis der er noget, som ikke blev spist op. Det er super lækker at få salat eller kød med hjem, så man faktisk heller ikke skal tænke særligt på aftensmaden den dag. Det kan også være, at ungerne får det med på madpakke nogle gange, hvis det er rester, som de er vilde med – som for eksempel lasagne eller lækkert brød. Nordic Catering leverer alt maden fra deres køkken i Valby. De leverer til både store og små virksomheder i København og Storkøbenhavn, så det er ligemeget hvilken størrelse jeres firma her. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Nordic Catering kan levere til din virksomhed, så kan du finde alle deres kontaktoplysninger inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Find mere her.