Hej bloggen! I dag skal vi tale om frivilligt arbejde i udlandet med organisationen Alott, som hvert år sender masser af eventyrglade unge mennesker til forskellige lande i Afrika og Asien for at hjælpe dyr, lokalbefolkning og natur. De gør en kæmpe forskel, og i dag vil jeg fortælle om, hvordan du kan komme afsted. 

Frivilligt arbejde i udlandet med Alott

Med Alott kan du komme til mange forskellige steder i verden, hvor der er hårdt brug for frivilligt arbejde. Frivilligt arbejde i udlandet er en oplagt mulighed, hvis du vil ud og opleve eventyr alt imens, at du opnår vigtig livserfaring – læs mere her. Frivilligt arbejde er utrolig givende, fordi du hjælper mennesker, dyr og/eller natur, som virkelig har brug for det. Du vil både få en oplevelse for livet i et nyt land langt fra Danmarks lette liv, men du vil også få et bånd til de mennesker, som du hjælper og de mennesker, som du arbejder frivilligt med. Der er mange muligheder for at opleve andre steder i det land du besøger, fordi Alott giver fridage, hvor man kan tage på stranden eller på kulturoplevelser. Der er selvfølgelig forskellige oplevelser i hvert af de lande, som Alott har frivillige arbejdere i.

Mange forskellige rejsemuligheder

Som sagt, kan du komme til både Asien og Afrika, men også i Sydamerika har Alott mange steder, hvor de hjælper med frivilligt arbejde. Du kan for eksempel lave frivilligt arbejde i udlandet i Zanzibar, hvor du kan undervise børn, hjælpe til på byggeprojekter, men også lave naturbeskyttelse af Colobus aber og skildpadder, og hjælpe til mod plastikforurening og meget mere. Denne hjælp mod plastikforurening er en meget trendy rejse med frivilligt arbejde i udlandet. Affald og plastik er, som vi alle ved, et stort problem i hele verden, og på et af projekterne på Zanzibar, kan du netop give en hånd i bekæmpelsen af plastik. Dette arbejde består blandt andet af, at informere lokalbefolkningen og involvere dem i, hvordan man kan formindske problemet. I kommer til at plastik sammen og du vil kunne hjælpe med at lære lokalbefolkningen, hvordan de håndterer dette stigende problem. Du kan også blive involveret i flere projekter på Zanzibar, som arbejder på at bevare dyr og natur. På et projekt som dette, kan du hjælpe med til at give de lokale mere indsigt i problemstillingen mellem dyr og mennesker.

Læs mere på bloggen her.