Hej bloggen! I dag skal vi tale om firmaarrangement i København med AWA, som specialiserer sig i gode oplevelser for virksomheder i hovedstaden. Det er en super fed måde at komme tættere på hinanden som kollegaer, og det skaber bedre resultater i hverdagen og et bedre sammenhold på arbejdspladsen.  

Firmaarrangement i København er vejen til glæde

Hvem er AWA? AWA er et dansk firma, som planlægger sjove dage med firmaarrangement i København. Det er for alle slags virksomheder, store som små i en hvilken som helst branche. AWA tror på, at bløde værdier er afgørende for de hårde værdier. Dette betyder i praksis, at velfungerende mennesker er udgangspunkt for gode resultater i en virksomhed. Disse velfungerende mennesker, som en arbejdsgiver stræber efter at have, får lederen ved at give medarbejderne fælles oplevelser. Det giver bedre sammenhold, samarbejde og kommunikation mellem medarbejderne, og i sidste ende gør en AWA-oplevelse dit team mere effektivt i hverdagen. Denne effektivitet, det bedre sammenhold, samarbejde og kommunikation giver bedre tal på bundlinien. AWA er med fra start til slut ved hele jeres arrangementet, hvis I har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp. Dette gør, at du trygt og sikkert kan forvente de bedste medarbejderaktiviteter på markedet.

Hvad kan man lave?

Ine på AWA’s hjemmeside, kan du læse om alle de sjove aktiviteter i kan foretage jer til jeres firmaarrangement i København. Der er blandt andet champagnesabling, hvor I får en sjov og grundig undervisning i, hvordan champagne bliver sablet korrekt, så flasken ikke smadres og man sagtens kan drikke champagnen. I vil blandt andet lære hvordan I holder og sabler korrekt, om forskellige flasketyper af champagne, betydningen af champagnens temperatur, sikkerhed omkring sabling og meget mere. Selve metoden til at sable champagnen er også centralt, så I får bl.a. mulighed for at vælge mellem sabel og bajonet. Hvis I har mod på det, kan undervisningen udvides med flere teknikker og flaskestørrelser. Det er en super sjov oplevelse, at sable sin egen champagne sammen med kollegaerne, inden den skænkes. Og så er det et godt festligt indslag til kommende arrangementer. Det er helt klart noget, som imponerer gæster. Denne aktivitet tager omkring halvanden time, så derfor er den god at kombinerer med andre aktiviteter som madlavning eller en mere aktiv ting som go-cart eller firmatrav. I kan sammensætte jeres firmaarrangement i København lige som I ønsker.

Læs også meget mere her på bloggen – se her.