Hvis man er træt af at læse blogs om livsstil, syltning og mode, så kan det være at Eva Persson skriver noget der er lidt mere din retning. Hun er nemlig karrierekvinde og mor samtidigt. Dermed gør hun også op med den perfekte hverdag og deler ud af rigtige situationer. Hermed har hun et mål om at inspirere andre kvinder til at vælge både karriere og familien til. Læs med her i artiklen og bliv klogere på kvinden bag denne blog. Find også ud af, hvordan hun håndterer hverdagens stress og endeløse problemer.

Eva Persson – Kendt i Danmark

Kvinden bag bloggen er Eva Persson. Hun blev i år 2016 landskendt fordi hun stod frem og snakkede om sin meget korte barsel. Hermed prøvede hun at gøre op med samfundets barselsnormer, hvilket skabte en shitstorm i mange af de danske medier. Herudover blev der også diskuteret kvindernes ligestilling på arbejdsmarkedet og hvordan barslen har en påvirkning på denne. Men dette var et meget ømtåleligt emne.

Eva Persson – Hvem er hun?

Bag ved den landsdækkende shitstorm, er kvinden Eva Persson. Hun er et menneske som er enormt motiveret af både familie livet og arbejdslivet. Hun har en stilling, som selvstændig advokat og har to små børn samtidigt. Dette betyder at hverdagen er fuld af prioriteringer, planlægning og fravalg. Dette sker alt sammen, uden ret meget søvn. Men det er i Eva Persson øjne, det hele værd. Der er nemlig intet bedre end at blive udfordret på arbejdet og drive en karriere, for så at komme hjem til familien og slappe af.

Kan også læses af mænd

Selvom denne blog henvender sig til kvinder der er interesserede i at forfølge både familie og karriere, så kan man sagtens følge med som mand. Den kan nemlig give dig en dybere indsigt i hvordan det er at være kvinde på arbejdsmarkedet, hvilket kan give dig mulighed for at forstå din partners situation. Herudover kan man i større grad også blive klar over, hvor mange bolde moderne kvinder må jonglere.

Min oplevelse med bloggen

Igennem lidt tid har jeg fulgt med på bloggen skrevet af Eva Persson. Hun er ekstremt god til at dele eksempler i sin hverdag og forklare hvordan man skal håndtere dem. Dette gælder både i det profesionelle aspekt, men også i det hjemlige. Så læs endelig med og lær at følge dine drømme!

Har du lyst til at lave frivilligt arbejde i udlandet? Så følg linket!