Hvis man ved hvad autopolstring er har man sikkert også fået det gjort ved sin bil. Det er noget der virkelig kan gøre piger i godt humør. Det er ligesom om der er noget ved den nye polstring som bare gør piger klar på at have det sjovt. Det er ikke noget jeg har forstået fuldstændigt, men jeg er meget glad for det. Jeg har selv haft fornøjelsen et par gange.

Autopolstring har reddet mit forhold

Jeg ved ikke om det er en god idé at lægge dette ud på internettet. Jeg har dog haft mange problemer i mit forhold til min kone og det hele er åbenbart min skyld. Det er der ikke noget at gøre ved har jeg fundet ud af. Der er dog noget andet at gøre. Det har ikke noget at gøre med at jeg ændrer mig, men det har ændret hele forholdet radikalt. Jeg ved ikke hvordan det skete, men det var ligesom om at det skete med autopolstringen. Der var ikke gået 5 sekunder fra jeg kom hjem efter den procedure, til at min kone var liderlig. Det giver ikke mening synes jeg fordi hun havde ikke engang set polstringen. Det er dog noget jeg har haft det sjovt med i land tid nu. Hvis jeg kommer hjem i bilen med denne her autopolstring er der noget sjovt der foregår. Hvis ikke jeg gør er det kun halvdelen af gangene hvor vi kommer op at skændes. Jeg kalder det en win i hvert fald. Hvis jeg ikke havde gjort det her havde vi nok slået op og var blevet skilt, indenfor kort tid.

Autopolstring er en sand vinder

Jeg ved ikke hvordan man kan kalde det for en vinder, når det ikke gør noget. Det er bare fordi det faktisk gør noget alligevel, det er ligesom om at det giver folk lyst til sjov. Hvis man er en rigtig spiller er man altid klar på at have det sjovt, har jeg lagt mærke til. Jeg ved ikke hvorfor det er muligt at man kan have det sjovt og sidde på et dødt dyr. Men måske er det, det døde dyrs sjæl, som er klar på at give mennesker en god tur. Det er i hvert fald ikke en polstring som bærer nag virker det til. Jeg har aldrig haft det så godt, som når jeg har haft min autopolstring på mine sæder i bilen.