I dagens blogindlæg skal vi et smut til den jyske hede, nærmere betegnet Hotel Propellen, der ligger i Billund. Deres konferencecenter i Jylland er nemlig et helt særligt sted, som du i den grad bør overveje, når du skal vælge lokaler til din konference, dit møde eller lignende. Fordelene ved at vælge Propellen er mange. For overblikkets skyld vil jeg gennemgå tre af de bedste her.

Fordel 1: Konferencecenter i Jylland med gæsterne i fokus

Hotel Propellen har i den grad udviklet sig siden dets opståen i 1977. I begyndelsen var det nemlig slet ikke hotel, men et dansested. I dag er det både et konferencehotel, et familiehotel og et kursussted. Det er både et sted for fest og farver og faglig fordybelse. Og selvom Propellen har været igennem en del forandringer, så rummer det stadig den samme ambition om at gøre Propellen til gæsternes sted. Der bliver derfor altid taget udgangspunkt i dine ønsker, og konferencecenteret i Jylland gør deres allerbedste for at opfylde jeres specifikke behov.

Fordel 2: Formidabel forplejning

Det er ikke kun tomme ord, når Propellen siger, at gæsternes ønsker og behov kommer først. Det er en målsætning, der gennemtrænger hele stedet lige fra lokaleleje til forplejning. Derfor har Propellens konferencecenter i Jylland skræddersyet forskellige tilbud, så der er forplejning til alle kurser uanset varighed og budget. Du kan fx vælge mellem Dagskursus Standard eller Dagskursus De luxe, hvis det skal være ekstra luksuriøst. Hvis du er træt af wienerbrød og hurtige kalorier, kan du også prøve ”Det sunde valg”. Det er et alternativ til den traditionelle kursusforplejning og helt perfekt, hvis I vil være sikre på at kunne holde jer skarpe hele dagen.

Fordel 3: Masser af plads og moderne udstyr

Der er ingen fare for at I kommer i pladsmangel på dette konferencecenter i Jylland. Propellen har nemlig 14 mødelokaler, fire grupperum og en enorm konferenceafdeling, hvor der er plads til 150 gæster. Har I nogle særlige ønsker til indretning, skal I bare sige til. Så skal Propellen nok imødekomme jeres ønsker. I deres åbne kontorer kan de også hjælpe jer med at printe og kopiere, hvis det er nødvendigt. Desuden er der AV-udstyr og trådløst internet, som I kan benytte på hele konferencecenteret. Hvis du vil vide mere om faciliteterne, kan du tage et kig i Propellens konferencebrochure, som du finder på deres hjemmeside.

Skal dit arrangement ikke holdes i Jylland, men i København? Så klik her.